super lepke Blog Naročanje
in plačilo
Kontakt

Nimate izdelkov v košarici.

O-LA-LA, tole je pa fino.
Medvedek, miska, sova….
 

ZABAVNI PUSTNI ČEVLJI Stare čevlje spremenite v strašne šape z dodatkom krempljev iz pene in umetnega krzna.

Domišljijske škornje pa naredite tako, da poiščete stare balerinke, čeznje nataknete dokolenke in vse skupaj zavijete z 2 do 3 plastmi lepilnega traku. Zgoraj lahko dodate še karton oblepljen s trakom. Če želite škornje sezuti in še enkrat obuti, jih spredaj prerežite in dodajte rob, ki ga boste preluknjali za vezalke.

PTIČKI NA VEJICI Ko se je navdušenje nad kupi igračami, ki jih otroci dobijo za darila, lahko za zabavo izdelamo še kakšno čisto svojo igračko.

Tale krmilnica za ptičke ima klobučevinaste ptičke pritrjene na lesene ščipalke za perilo. Ptički počivajo na vejicah iz barvastih slamic, ki rastejo iz pisanega debla narejenega iz ostanka kuhinjske role.

POŠATKE V LUKNJASTIH HLAČAH Luknja, luknja, luknjica. Kaj se skriva v njej? Prva pošastka lahko najde dom tudi v luknjastih hlačah. Spretne mamice, ne jezite se, ko otrok preluknja hlače, v njej naj dom dobi mala pošastka. :)

GREMO NA MORJE Še malo, še malo in počitnice bodo tu! Da jih bomo lažje dočakali, smo si morje pripravili kar doma. Vznemirjenje in pričakovanje sta tako velika, da tudi pot ni preveč naporna. :)

Kako zanimivo se zdi otrokom, če jim na voljo damo neskončno veliko površino, kjer lahko barvajo in ustvarjajo.

POLETNE IGRE V NARAVI Potrebujete sonce, dobro voljo, enega ali več otrok, malo vrvi, par dreves in malo tekmovalnosti.

Kdo bo prej prišel do konca?

DIY PIRHI V pripravah na veliko noč smo poiskali cel kup zabavnih idej za okraševanje pirhov.

Tukaj je ena izmed njih:

Papirnati robček z lepilnim trakom prilepite na kos papirja, izberite fotografijo, ki jo želite imeti na jajčku in spustite čez ink jet tiskalnik tako, da se bo fotografija natisnila na robček. Na trdo kuhano in ohlajeno jajce namažite mleko ali podobno lepilo, potem odstranite zgornji sloj robčka in fotografijo na njem previdno zalepite na jajček. Ker je sloj papirja tako tanek, bo fotografija, ko se posuši, videti, kot da je del lupine.

 
kupi svojo lepko